Hyundai I30 1.0 T- GDi MHEV Automaat

Prijs
Verkocht
Financieren
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Hyundai
Model
I30
Uitvoering
1.0 T- GDi MHEV Automaat
Carrosserie
Hatchback
26.543km
Apk
Ja, tot 17-01-2027
Datum eerste toelating
17-01-2023
Bouwjaar
01-2023
Kleur
Grijs
Bekleding
Stof Zwart
5
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat 7 versnellingen

Opmerkingen

Topklasse betaalbaar? Bij Hyundai bewijzen ze dat al jaren. New Thinking. New Possibilities. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting zijn aan boord.

Deze Hyundai is voorzien van spraakbediening voor het navigatiesysteem en voor het audiosysteem met DAB-ontvangst. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Hyundai is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. Ook lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.



Ons WHATSAPP Nummer is : 0653303705

Met vriendelijke groet,

Team Oldenburg auto's

Alle auto's hebben een NAP-CERTIFICAAT, dus GEGARANDEERDE kilometers! Inruil, financiering en garantie is mogelijk. Ook voor startende ondernemers zijn er qua financiering veel mogelijkheden, ook al bent u net een maand begonnen! Auto's worden door ons op uw naam geregistreerd zonder extra kosten, tevens kunnen wij ook ter
plaatse vrijwaren.

Wij zijn 7 dagen per week geopend ALLEEN OP ZONDAG KAN HET WEL EENS ZIJN VAN NIET VANDAAR OP ZONDAG EVEN BELLEN GRAAG )

Oldenburg Auto's is gevestigd tussen Amsterdam en Utrecht op slechts 1 kilometer van de A2. Rijdend op de A2 neemt u afslag 4 Hilversum/Vinkeveen vervolgens houdt u richting Hilversum aan, na 1 kilometer gaat u bij de eerste stoplichten rechts na beneden, u bent dan op onze locatie. Adres: Binnenweg 63, 3634 AE Loenersloot Telefoon: 0294-295414 Whatsapp: 0653303705 E-mail: [email protected] Website: www.oldenburgautos.nl. Het komt nog wel eens voor dat een e-mail niet aan komt, mocht u na 24 uur nog geen reactie hebben ontvangen stuur deze dan opnieuw of neem telefonisch contact met ons op.

  • onderhoudsboekjes aanwezig
  • 1e eigenaar
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
88 Kw / 121 Pk
Topsnelheid
196 km/h
Acceleratie
11.2 sec. 100 km/h
Transmissie
Automaat 7 versnellingen
Aandrijving
Voorwiel
Cilinders
3 (998cc)
Exterieur
Kleur
Grijs
5
Gewicht
1221 kg
Afmetingen
4340 mm x 1795 mm x 1455 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Velgmaat
16 inch
Bandenmaat
Voor 205/55R16
Bandenmaat
Achter 205/55R16
Wielbasis
2650 mm
Aanhanger
Ongeremd 300 kg geremd 700 kg
Interieur
5
Bekleding
Zwart